Şehir Otelleri


Şehir Otelleri
Otel dendiğinde akla birçok çeşit fikir gelir. Malum günümüzde hem otel hem de otel fiyatları çok çeşitli hale geldi. Hangi otel hangi fiyata, gecelik otel fiyatları nelerdir, akıllarda sürekli yer alan sorular.
Bu yazımızda şehir otelleri ile alakalı yardımcı olacak bilgiler vereceğiz. Otel fiyatları kadar kalitesi de son derece önemli. Eğer kartlarınızı doğru oynarsanız ve şehir otelleri ile alakalı iyi bir araştırma yaparsanız, zevkinize uygun iyi bir otel bulacağınızdan eminiz.
Diyelim ki ilk defa bir şehre geldiniz ve geceyi geçirecek bir şehir oteli arıyorsunuz. Şehir otelleri içinde seçim yapmanız gerekiyor. Paranız çok veya az, iyi bir otelde kalmak istiyorsunuz elbette... Gecelik kalıp kalkacağım diye düşünmeyin, geceleri istemediğiniz seslerle veya kirli çarşaflarla uyumayı istemezsiniz.

Şehir otelleri ile alakalı olarak bu yazdıklarımıza katılıyorsanız, bu makalemiz tam size göre. Sizlere otel, otel fiyatları ve şehir otelleri ile alakalı işinize yarayacak çeşitli tüyolar vereceğiz. Haydi başlayalım:

1: Şehir Otelleri için google.com a başvurun
Yapmanız gereken ilk şeylerden birisi otellerle alakalı google.com da arama yapmaktır. Şehir otelleri genellikle çeşitli kampanyalar sunarlar ve bu kampanyaların kimisi kaliteli ve ucuz odalar içindir, kimisi ise kötü  bir odayı birilerine satmak için kullanılmaktadır. Dolayısıyla gitmeyi düşündüğünüz otelin yorumlarına bakmanız ve benzeri şehir otelleri ile diğer seçenekleri gözden geçirmeniz kesinlikle sizin yararınıza olacaktır.

2.Online Rezervasyon Siteleri

İnternete güvenin veya güvenmeyin, şehir otelleri konusunda seçim yaparken sizlere en isabetli yorumu verebilecek kanallar arasında online otel rezervasyon siteleri geliyor gezinoks.com da bir çeşit online rezervasyon sitesi olup sizlere en güvenilir ve kaliteli şehir otellerini yansıtmaktadır. gezinoks.com ,  en iyi ve temiz bir oteli tüm gerçekliği ile yansıtmakta  ve daha önce orda konaklamış misafirlerin birebir yorumlarını sizlerle paylaşmaktadır. Şehir otelleri söz konusu olduğunda bazı otel sahipleri sahte hesap açıp, zamanla bunu besleyip kendilerine yorum yazabilmektedirler.  Fakat otel sitelerinin ara yüzleri bunu büyük oranda engellemektedir ve size yardımcı olmaktadır. Rezervasyon yaptırmadan önce kontrol etmekte yarar var.

3. Görsellere İyi Bakın
Her otel rezerve ettikleri odalarla alakalı oda resimleri koymaktadır. Şehir otelleri için de fotoğrafsız bir oteli kesinlikle önermiyoruz.  Yorumlardan sonra başvurmanız gereken ilk bölge görseller olacaktır. İşte gezinoks.com online rezervasyon sitesi de sizlere birebir aynı odaları ve otellerin farklı alanlarını tüm gerçekliği ile göstermektedir.

4. Tanıdıklara Danışın

Otellerdeki en iyi izlenimi yansıtan kişiler misafirler ya da otelin bulunduğu konumda yaşayan kişilerdir. Çünkü en iyi tanıtımı ve reklamı ya onlar ya da tatil yapmış  kişiler yapacaktır.  Tanımadığınız bir şehirde ufak bir tatil, iş vb. durumlarda şehir oteli bulmanız gerekirse, bu şehirde yaşayan bir tanıdığınıza da başvurabilirsiniz. Birinci elden referansla elde edilen görüş, internettekinden daha isabetli olacaktır.

5. Kendinizi Önemli Gösterin

Şehir Otelleri sizin yorum bırakan, yorumlarınıza değer verilen, haklarının farkında birisi olduğunuzu anlarsa daha hassas davranacaklardır.  Turizm söz konusu olduğunda misafir yorumları her şeydir. Şehir otelleri için bu durumu, online rezervasyon yaparken " mutlaka yorum yapacağım" , " daha önce otel değerlendirmelerim birçok kişi tarafından yararlı bulundu.." veya  " çok otelde kaldığım için yakında bir otel değerlendirme bloğu açmayı düşünüyorum" gibi  ön notlar ekleyerek lehinize çevirebilirsiniz.

6. Ön bilgilendirmeyi iyi okuyun
Her otelin size sunduğu çeşitli vaatler vardır. Bu vaatleri önden iyi bilip, buna göre gerekirse talepte bulunmalısınız. Odadaki ısıtıcılar, ücretsiz çay, internet, ses geçirmezlik vb. vaatler  önceden veriliyorlarsa, otel tarafından yerine getirtilmesi zorunludur.  Lüzumsuz bir saldırganlıktan ve geçimsizlikten uzak durarak, yapıcı bir şekilde size vaat edileni talep etmekten çekinmeyin.

7. Grupanya İndirimleri

Grupanya Türkiye'nin hemen hemen tüm şehirlerinde aktif olan indirim kampanyaları hizmetidir. Yemekten spaya, tiyatro oyunundan şehir otelleri seçeneklerine kadar çeşitli sektör hizmet vermektedir. Grupanya'nın tehlikeli yanı ise buradan aldığınız indirimlerde işletme sahiplerinin size karşı olumsuz, tabiri caiz ise vazgeçilebilir bir tavır sergilemesi muhtemeldir. Bu gibi durumlar için, beşinci maddemizdeki kendinizi önemli gösterin tüyosuna başvurabilirsiniz.

Tüm bu adımları takip ettiğinizde şehir otelleri sizin için seçimi kolay bir durum olacaktır.  Tek yapmanız gereken internet ortamında şehir otelleri ile alakalı mevcut olan fısıltıları izlemek olacaktır. Bu fısıltılar rahatlıkla istediğiniz oteli bulabilmenizi sağlayacaktır. Güzel bir otelde geçirilen gece, kahvaltısı da lezzetliyse,  son derece dinlendirici olacaktır. Bundan emin olabilirsiniz.

Çeşitli konularda yardımcı olacak tüyolar ve damıtılmış bilgiler için blog yazılarımızı takip etmeye devam edin!

Yorumlar